Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми по 159 и има ли такива?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Garvansky Покажи съобщение
    Нещо бьркате...! Мойта кола е с ксенон, пьлен ел. пакет (всичко), 18" гуми + джанти, стерео - BOSE и още простотии, които ММ смятат за екстри. Всичко това ми излезна 62 хил. лв. заедно с каско и ГО (2500 лв.) + ДДС и регистрация. За тези пари се качих и 1 година съм карал без да дам и стотинка (освен за гориво). Единствените екстри, които нямам са би-ксенон, навигация и пьлноразмерна резервна гума.
    кое бъркаме колега тази цена ми дават на мен за 2.2jts ti 64х а ксенона навигацията и BOSE се плаща отделно.но в тази цена има и акциз.
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Не бъркам колега - знам колко ми излезе колата. С 17" джанти, седалки с подгряване, но без ел. настройки и памет, без ксенон, с BOSE, Blue$Me, Q-tronic, парктроник дополнително и т.н., чиста цена без КАСКО,ГО и регистрация - 63 709 лв. Значи съм се минал.
      Като и сложа навигация и някои други дребни работи - ето ти и 70 000 лв.
      Last edited by OgyG; d.m.y г., 15:51.
      Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

Твойта е хавтомат!!
        Може от там да има разлика.
        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Може.
          Мах захламих темата - извинявам се.
          А иначе по темата - за 7000 км - никакви проблеми!!!

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
            Колега съжелям но не ме разбираш аз тази кола не смятам и да я продавам и изобщо не ме ее..............б кой кво смята колко ще е назад собственика закупил такъв автомобил.тези коли са за ценители и дизайна и е вечен на тази кола и са и доста редки и след 10г като я изкараш на пътя ще прави впечатление така че това не е пасат след 3 год да е на мода вече.
            п.п.за бога тва е алфа и то не обикновенна алфа особено с спорт пакета.
            Ако си решил да я караш докато стане за скрап, нямаш грижи 159 си е обикновена Алфа, наследник на също толкова обикновената 156, и внучка на още по-обикновената 155. Едни алуминиеви педали, хромирани огледала и странични прагове (да имаш кво да закачаш по бордюрите), плюс кожен салон с червени шевове, няма да направят от тази лимузина от среден клас Ферари, не го забравяй
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Не убивай кефа на хората
              За добро или лошо след перипетите със сегашната ми 147-ца започнах да мисля почти като теб за колите на старо пък и за новите, и въобще за голяма инвестиция в една ламарина, и дали си струва да наливаш в нея кешовица
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                Ако си решил да я караш докато стане за скрап, нямаш грижи 159 си е обикновена Алфа, наследник на също толкова обикновената 156, и внучка на още по-обикновената 155. Едни алуминиеви педали, хромирани огледала и странични прагове (да имаш кво да закачаш по бордюрите), плюс кожен салон с червени шевове, няма да направят от тази лимузина от среден клас Ферари, не го забравяй

кой ти е казал ферари ?

за дизайна е много прав - шелби мустанг - не е ферари , дизайна е вечен... трета серия е30 м3 - вечен дизайн... джулия - отново далеч от ферари - вечен дизайн... може да се продължава много време така

не сме мултимилионери тук, че да пренебрегваме малките неща

обикновена лимузина среден клас - ама друг път
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  кой ти е казал ферари ?

за дизайна е много прав - шелби мустанг - не е ферари , дизайна е вечен... трета серия е30 м3 - вечен дизайн... джулия - отново далеч от ферари - вечен дизайн... може да се продължава много време така

Подържам колегите на 100% - 159 е нещо уникално, тя е по красива от повечето коли в наше време и никой не иска да я сравнява с Ферари - това е просто друг клас кола.
                  Това е кола на любителя -тя е като дете-капризна и недоразбрана, но открита и честна. Намери общ език с нея и ще си имаш една красива приятелка до тебе и постоянно удоволствие.

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                    кой ти е казал ферари ?

също не съм казал че е ферари.а също не е обикновена алфа може би обикновенна.а това че човек има възможност и иска да си купи такава алфа незнам кво го бърка толкова колегата че и оплюва колата.обикновена алфа аз разбирам някоя 156 за 5000лв кадето и вече секи 2-ри кара такава не защото е алфа ами защото е добра година и има екстри.а колегата да ми твърди че 159 с спорт пакет която струва 70 000лв е обикновена алфа това са пълни глупости според мен.
                    Alfa romeo GTVex
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Вече месец карам вагона и мога да кажа че да - това е една обикновенна алфа. Супер красива, много динамична, адски различна от всичо останало по пътя и доставяща безумен кеф всеки път щом седна вътре. това е една обикновенна Алфа.
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от OgyG Покажи съобщение
                        Подържам колегите на 100% - 159 е нещо уникално, тя е по красива от повечето коли в наше време и никой не иска да я сравнява с Ферари - това е просто друг клас кола.
                        Това е кола на любителя -тя е като дете-капризна и недоразбрана, но открита и честна. Намери общ език с нея и ще си имаш една красива приятелка до тебе и постоянно удоволствие.
                        Евала за приказката.
                        Хората са го казали:Френските са за пътниците,немските за багажа а италиянските за шофьoрa.
                        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                          Вече месец карам вагона и мога да кажа че да - това е една обикновенна алфа. Супер красива, много динамична, адски различна от всичо останало по пътя и доставяща безумен кеф всеки път щом седна вътре. това е една обикновенна Алфа.
                          Супер казано - респект!!!

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                            също не съм казал че е ферари.а също не е обикновена алфа може би обикновенна.а това че човек има възможност и иска да си купи такава алфа незнам кво го бърка толкова колегата че и оплюва колата.обикновена алфа аз разбирам някоя 156 за 5000лв кадето и вече секи 2-ри кара такава не защото е алфа ами защото е добра година и има екстри.а колегата да ми твърди че 159 с спорт пакет която струва 70 000лв е обикновена алфа това са пълни глупости според мен.
                            Искам да кажа, че спорт пакета с нищо не променя качествата на 159, която си е компактна лимузина от класа на А4, Пасат, Лагуна, С5 и т.н. Дизайна няма особено значение, като се сетя почти няма грозна Алфа
                            п.п. обикновЕН = обикновеНА, иначе трябваше да е обикновЕНЕН, цар съм на граматиката
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                              Искам да кажа, че спорт пакета с нищо не променя качествата на 159, която си е компактна лимузина от класа на А4, Пасат, Лагуна, С5 и т.н. Дизайна няма особено значение, като се сетя почти няма грозна Алфа
                              п.п. обикновЕН = обикновеНА, иначе трябваше да е обикновЕНЕН, цар съм на граматиката
                              ок така да бъде
                              Alfa romeo GTVex
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Не че и аз няма да си купя 159 Въпросът е дали ще бъде чистак нова или на 2-3 години - става дума за пари все пак.
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X